Åpen dag på Sørumsand vgs

Hei sann! 

I dag har det vært åpen dag på skolen, for 10.klasse elever. De skulle komme å se på skolen for å se om det var en skole de ville gått på. Jeg må helt ærlig si at jeg ville gått der med den utstillingen skolen hadde i dag, men det er overhode ikke sånn i det hele tatt.. Det var masse filming, bilder, kjemi osv over hele kantina. Kjempe gøy egentlig, vi skulle egentlig ha vanlig skoledag, men det funket ikke så veldig bra. Jeg og Siri fant fort ut at det var gratis kaker, boller osv på bakeriet på skolen og borte ble vi. hah! Resturang og matfag hadde også kjempe masse gratis smaksprøver, men etter å ha vært så mange ganger på bakeren så orket jeg ikke smake på noe mat, var rett og slett stapp mett! 

Jeg møtte June, jeg fortalte henne og venninnen hennes om hvordan det er å gå 1.vgs og hvordan det er på mediekommunikasjon linjen og de spurte jo selvfølgelig om matten, hvem gjør ikke det ? Man hører mye forskjellig av folk og jeg svarer jo alltid helt ærlig så hvorfor ikke. Det var masse folk over alt på skolen i dag og selvom jeg ikke har gjort noen ting i dag så har jeg levert oppgaven som skulle leveres i dag !

Det kommer en film etterpå forresten..


Oppgaven var å velge en farge og ta 2-3 bilder og sette sammen hvordan man ville, hvordan form og format man ville så.. Dette ble min! 
 

Refleksonsnotat er alltid noe som må være med i oppgaver vi leverer i MK, noe jeg virkelig hater å skrive for det tar så lang tid og man må faktisk tenke gjennom alt man har gjort..
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits