For en dag - streik info

Heisann mennesker !

I dag startet dagen med engelsk, noe som egentlig var helt greit. Resten av dagen fikk vi på å bruke tid til å gjøre ferdig prosjektet vi skal levere i morgen og fremføre. Vi har også fått mye informasjon om elevstreiken som skal være i morgen i Oslo.

Det ble holdt foredrag fra elevrådet som rådet oss til å IKKE komme på skolen i det hele tatt på grunn av denne streiken. Streiken går ut på at elever ikke får den undervisningen de trenger på grunn av nettopp det, lærerløse timer eller "vakter" som ikke kan noen ting som for eksempel kantine damen. Når elevrådet hadde forelesningen sin så var RB innom skolen vår og intervjuet noen og tok bilder.

Etter skolen dro jeg rett til Strømmen for jeg skulle til tattotom for å sjekke piercingen min. Der sier henne at jeg må bytte til titan piercing siden henne trodde jeg ikke tålte girurgisk stål.. Utrolig kjipt men sånn er det. Etter det gikk jeg og mamma å tok sol i 20 min, utrolig deilig!

Etter det gikk vi på treningssenteret og var der i ca 2 timer. Når jeg løp på tredemøllen kom den en etter en gutt inn som jeg kjenner, så ble litt mye skravling på treningen i dag.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits