Hvordan rapportere spamkommentarer

Heii alle sammen! 

Du er helt sikkert en av de uheldige som meg som får kommentarer om konkurranser om å vinne penger, gratis ting osv. Dette har jeg fått en del av i det siste, men så var jeg inne på blogg.no å så på oppdateringene til blogg.no så der var det en lenke som det stod på rapporter spamkommentarer her! 

Når jeg gikk inn på den så kom det opp litt info om hvordan jeg skulle gjøre det og en slags utfylling litt lenger ned om hvilket innlegg kommentaren kom i, når innlegget ble lagt ut og når jeg fikk kommentaren. Dette MÅ man fylle ut for at blogg.no skal få en stopp på det. Så jeg sendte inn alle kommentarene jeg har fått selvom det har vært på samme innlegg. Jeg la til IP adressen som står på der kommentaren du får.  Når du trykker på der, så kommer det opp tekst, der står det:Mange er plaget av at mer eller mindre useriøse aktører bruker kommentarfelt hos oss til å spamme våre bloggere med reklame og affiliatelenker. Vi rydder løpende opp og sperrer spammere ute, og nå har vi laget en funksjon der dere lettere kan rapportere inn slike kommentarer til oss. Bruk skjemaet nederst i dette innlegget, så vil vi iverksette tiltak mot gjengangerne.

Vi trenger link til bloggen, nøyaktig dato og klokkeslett innlegget ble publisert (så vi finner det i arkivet) og nøyaktig dato og klokkeslett kommentaren ble postet (så vi finner selve kommentaren).

NB! Når du har rapportert inn en spamkommentar kan du gjerne sette den til "Opphev" (skjult), men du må ikke slette den før det har gått minst et par dager etter at du rapporterte. Grunnen til dette er at vi må kunne gå inn og hente informasjonen vi trenger, som IP, e-post, kommentartekst osv. før vi kan velge riktig tiltak mot akkurat den spammeren.

OBS: Dette skjemaet er bare for spamkommentarer og spamblogger. Andre ting du ønsker å rapportere sender du som vanlig til support på hjelp@blogg.no 

Vi har dessverre ikke kapasitet til å besvare henvendelser som kommer inn via dette skjemaet, men har du spørsmål kan du stille dem i kommentarfeltet her, eller kontakte support på adressen over.

- - - - - - - - - - - - - - -

VIKTIG!!! Vi trenger link til BLOGGEN kommentaren ligger på. 
Det hjelper ikke å lime inn spamlinken eller kopi av kommentaren. Vi må vite hvilken blogg kommentaren ligger på.
 

 
Så fyller du ut dette og trykker på send! 

Hvis dette ikke står på din blogsoft, så gå inn på denne linken

3 kommentarer

Mette

10.03.2013 kl.10:42

Veldig flott blogg du har! Blir nesten helt misunnelig her jeg altså! Jeg har ikke blogg lenger, så tenkte det var bedre å tipse deg om en sinnsykt fet konk som er nå. Det ekstraordinære er at premien er en flatskjerm TV verdt 5 000 kroner!!!! Forsøk da vel! :-) Tenk om du vinner TV'en! :D
Hei! Vil ønske deg en fin dag!

Gjerne legg meg til som venn, så jeg kan følge bloggen din videre. ★

maded

10.03.2013 kl.13:10

Mariell anthonissen: Heihei! Tusen takk og det samme til deg :)

Skriv en ny kommentar

hits