11 gode tips til et bedre forhold!

God kveld! Jeg tenkte å fortelle dere ti tips til dere om hvordan du/dere kan få det bedre med deres forhold. Dette er selvfølgelig bare noen få tips, det finnes jo msse mer, men vil si at disse er de som teller mest! Alle eksemplene er ikke like realistiske, så ikke tro at jeg mener at det er slik det skal være, for det er ikke sånn. Alle er forskjellige.


1. Det viktigste: Det å stole på - Jeg vil og håper vi alle kan si trygt at uten å stole på en person så vil man ikke ha det bra med seg selv eller med hverandre. Man kan bli fort sjalu, usikker og det kan ofte føre til krangler om man ikke stoler på den man er sammen med. Om man er trygg og kan stole på kjæresten vil man ha det så mye bedre når man er sammen! 

2. Ikke lag regler til hverandre - En ting er for eksempel fordele "arbeidsoppgaver" hvis man bor sammen, men dette er ikke regler, dette er noe dere blir enige om for at forholde og hverdagen skal fungere. Du vil vel ikke at kjæresten din skal bestemme over ting du kan og ikke kan gjøre, om det må settes regler ovenfor hverandre, så er dere ikke klare for et forholde eller så passer dere rett og slett ikke så godt sammen som dere tror dere gjør. 

3. Smil - JA! Smil, noe så enkelt. Det å kunne våkne til Andreas sitt trøtte smil som det første jeg ser når jeg våkner om morgenen, er det beste jeg vet! Det gjør dagen så mye bedre, nesten så god at jeg ikke vil dra fra han. 

4. Gi mer enn du får - Ikke som i gaver osv.. Men enkle ting som å hjelpe til med ting, lage mat og bare være snill og hyggelig, vær grei mot den du er sammen med! 

5. Ikke gjør ting som du selv ikke ville likt at kjæresten din gjorde - Dette er ikke en regel, det er en selvfølge! Uansett så er det noe man bør tenke over. Ville du likt at kjæresten din for eksempel var helt alene med en jente du ikke visste hvem var, eller du ikke likte? ikke det? Da burde du revurdere å være alene med en gutt han ikke vet hvem er eller liker heller.

6. Kommuniser - Om det er noe som plager deg, så snakk om det. Uansett om det bare er en liten bagatell. Små ting kan føre til krangel over en lang tid så snakk ut! Det er lett for at det går utover humøret til den du er sammen med om du holder det inne, h*n vil vite hva du tenker på, ikke gå rundt å lure på hva det kan være. Usikkerhet er ikke bra, som sagt! 

7. Alenetid - Man kan bli lei om man går og dilter etter en annen døgnet rundt. Og om man er litt i dårlig humør en dag er det alltid greit med litt tid for seg selv. Så å gi hverandre litt tid alene.  

8. Fortell hva du føler - Både gutter og jenter liker å høre slik! Fortell hvor mye den du er sammen med betyr for deg, at h*n er fin, at du setter pris på de tingene h*n gjør for deg osv. Fortell gjerne at du synes hun er vakker i stedet for sexy osv hvis det passer! 

9. kyss mye - Dette er ikke bare et personlig tips som funker for meg og Andreas, men som også er vitenskapelig bevist! Et 6 sekunders lidenskaplig kyss hver morgen og kveld skulle i i hvert fall gjøre susen, dette hjelper i hvert fall forholdet! 10. du må kunne være deg selv
- I starten er du kanskje litt redd for å være deg selv fullt ut, men prøv så godt du kan! For hvis en begynner med å være seg selv så kommer den andre etter og da blir alt så mye bedre med en gang! Lag grimaser om det er det du pleier å gjøre med venninner, rap om du må, prump om dere er alene. Sånne små ting kan fikse alt som gjør at dere skal være dere selv! 

11. Lag planer for fremtiden - Flytte sammen, reise utenlands, gifte seg og få bebbier. Alle de tingene er bare dere to som har å se frem til.  

12 kommentarer

Victoria

25.10.2013 kl.21:54

Så fine tips! er ikke i noe forhold akkurat nå, men fine tips å ta med seg :)

maded

25.10.2013 kl.22:00

Victoria Venbakken: tusen takk! :))

~Thessa Braathen~

25.10.2013 kl.22:32

Fine tips ! : ) Kjempe søte dere er sammen ! :D

maded

25.10.2013 kl.22:44

~Thessa Braathen~: ååå tusen takk! :D

Juliaml

26.10.2013 kl.09:54

Så nydelige dere er sammen! Sikker gode tips men selv har jeg ikke kjæresten :P

maded

26.10.2013 kl.13:31

Juliaml: åååå tusen takk! <3 åå :/
Fine tips :)

Tattavkvinnene

26.10.2013 kl.21:34

Kjempefine tips! Er så enig i nummer 1 og 2 der. Veldig vikitg i et forhold :)

maded

26.10.2013 kl.22:41

Karina Larsen: takk for det! :D

maded

26.10.2013 kl.22:41

Tatt av kvinnene: tusen takk ! jaaaa, det er kjempe viktig! :)))

MyVidaLoca

27.10.2013 kl.20:51

Så fine tips!

maded

27.10.2013 kl.20:54

MyVidaLoca: takktakk :D

Skriv en ny kommentar

hits