Ansiktsrutiner

God kveld kjære dere! 

Er det ikke deilig med helg, det synes i hvertfall jeg! I dag når jeg kom hjem fra skolen skulle jeg egentlig møte Nora, men så ble det ikke noe av. Stian kom en liten tur til meg i stad, men han kunne ikke bli så lenge siden han skulle reise til kjæresten sin. Så når han dro sovnet jeg nesten på sofaen i stua og da plinget det bare oppe i hode mitt "nei, dette kan ikke bli noe av". Mamma gikk å vasket rundt meg og til slutt måtte jeg flytte meg så hun slapp å vaske rundt meg, haha. Får meg selv til å høres ut som den verste slasken, men jeg er virkelig ikke det altså. 

Over til det dette innlegget egentlig skal handle om. Mine ansiktsrutnier, jeg gjør litt forskjellig hver dag og det er ikke alltid jeg gjør det heller. Prøver å gjøre det så ofte som mulig da.

Mine ansiktsrutiner er;
♥ Vaske ansiktet morgen og kveld 
♥ Bruke La Poche-Posay i dusjen
 Bruke La Poche-Posay etter dusjen
♥ Av og til bruker jeg Garnier sin ansiktsmaske 
♥ Dag/natt krem for ansiktet - Garnier

Hvis jeg bruker sminke bruker jeg sminkeservietter jeg kjøpte på Primark i London, deretter skylder jeg ansiktet med kaldt vann. Hvordan jeg bruker La Poche-Posay i dusjen, jeg tar litte gran i hånda bare for den er veldig fleksibel. Så smører jeg det i små små sirkler rundt i ansiktet og gnir rundt i ansiktet i 30-40 sekunder. Så skylder jeg av i litt kaldt vann og sørger for at alt blir borte. Etterpå tørker jeg ansiktet godt med et rent håndkle så lar jeg det gå fem til ti minutter før jeg påfører kremen som hører til og den er enda mer fleksibel en dusj såpen så da tar jeg bare pitte små dråper på begge kinn, pannen og haken og smører utover. 

Hvordan jeg bruker Garnier sin ansiktsmaske. Hvis jeg har på sminke tar jeg bort den først, hvis ikke tar jeg bare ansiktsmasken i hendene smører i sirkler i ansiktet. Passer godt på at jeg tar overalt, til og med under nesen. MEN ikke bruk den på øyelokk og under øynene for det kan svi noe så sykt (anbefales ikke). Jeg har den på helt til den er helt stiv, da mener jeg så den nesten visner når du beveger ansiktet. Når jeg tar den av bruker jeg en klut som er litt ru (ruglete for de som ikke vet hva ru er). Ta lunket vann og ta sirkler til ansiktsmasken er borte, deretter bruker du samme klut bare skyld den godt og tar kaldt vann og vansker bort siste rester. Når jeg er ferdig med det er jeg nesten ferdig. Jeg tar et rent håndkle og tørker ansiktet forsiktig. Etter ansiktet har tørket helt smører jeg et tynt, tynt lag krem i ansiktet. En tykk og god krem. Etterpå har du helt baby hud! Helst ikke bruk sminke før dagen etter om du tar maske! 
 

11 kommentarer

Malin Amalie (livet i london)

08.11.2013 kl.19:48

:)

snuppelur

08.11.2013 kl.20:27

Åh, det er så deilig med ansiktsmaske! <3 :-)

maded

08.11.2013 kl.20:35

snuppelur: det var kjempe deilig! Hadde ikke tatt det på en god stund <3

snuppelur

08.11.2013 kl.20:54

Bruker å ha en ordentlig ansiktsvask av og til jeg også, men jeg er ganske sløv.. :-/ <3

Shirin's Lookbook

08.11.2013 kl.21:35

Åååh så deilig med ansiktmaske.. Nå har jeg lyst på ansiktmaske :D

juliaamyklebust

08.11.2013 kl.23:23

Det er så sykt digg med ansiktsmaske!

maded

08.11.2013 kl.23:51

snuppelur: jeg og er ganske sløv, bruker den ikke så alt for ofte for å si det sånn.. :/ <3

maded

08.11.2013 kl.23:51

Shirin: jaaa! :D haha, ikkesant :D

maded

08.11.2013 kl.23:51

juliaamyklebust: jaaaaa! :D

Anna Garder

09.11.2013 kl.11:46

Ansiktsmaske er alltid deilig! Fine produkter:-)

maded

09.11.2013 kl.13:04

Anna Garder: jaa! :D Tusen takk:)

Skriv en ny kommentar

hits