Tanken på å flytte hjemmefra

God søndag og god morsdag alle mødre der ute!Jeg og Andreas skal mest sannsynlig flytte sammen til sommeren. Andreas skal begynne å studere pedagogikk og jeg skal fortsette tredje året mitt som blir påbygg. Andreas skal studere på høg skolen i Lillehammer så vi har søkt på student/par leiligheter der og sett på leiligheter.

Tanken på å flytte hjemmefra skremmer meg litt, samtidig som jeg gleder meg helt enormt. Her om dagen lå jeg og Andreas i sengen å snakke i nesten to timer før vi la oss for å sove. Vi snakket nemlig om hvordan det ville bli for oss å flytte og hvordan det kom til å bli på skole osv. Både jeg og Andreas gruer oss litt til å begynne på helt ny skole, men til en fordel for Andreas så er det jo en hel fadder uke på høg skoler, da tilbringer man all tid med fabberne og flere medelever som man skal gå med. Når det er fadder uke så drikker man en del og er en del ute osv. Så kan ikke si jeg gleder meg så mye til akkurat den første skole uka. Andreas kommer til å være sammen og bli kjent med alle med en gang, mens jeg.. Jeg begynner med undervisning med en gang.

Jeg lurer på hvilken leilighet vi kommer til å få, om vi begge kommer inn på skole. Hvordan det kommer til å se ut hos oss når vi får alt på plass. Vi har tenkt på hva vi skal ha med oss og det er masse. Hva vi må kjøpe, om det er langt å gå til butikker og om det er veldig langt til skolene våre eller ikke. Jeg vet ikke om jeg gruer meg eller gleder meg til å få noe som er vårt, som vi har sammen. Det er ikke helt sikkert det er alt av hvitevarer i leilighetene så det blir jo spennende å se om vi må kjøpe eller ikke. Det vil si vaskemaskin og oppvaskmaskin. Oppvaskmaskin er ikke så nødvenig, men er greit å ha.

Jeg lurer veldig på hvordan økonomien kommer til å bli, om jeg får meg en jobb der eller ikke. Jeg tror jeg må ha en jobb selvom jeg får bortebostipend på rundt 74 000. Jeg tror vi kommer til å prøve å være så økonomiske som mulig. En ting jeg er veldig flink til på rommet mitt nå som jeg bor hjemme er å legge alle klærne på gulvet. Om de er rene eller skitne legger jeg alt på gulvet ved siden av senga når jeg skal legge meg. Det ligger der gjerne i flere dager. Den uvanen må jeg vende av meg.

Alt må vi kjøpe selv, alt fra tannbørste/tannkrem til mat og alle nødvendigheter. Stort skritt for oss begge blir det å flytte hjemmefra, men en ting er at vi flytter sammen! Gud jeg gleder meg litt da ♥Vi var jo på tur i Manchester i fjord/år. Det var kjempe koselig og vi trivdes godt i hverandres selskap og kjedet oss ikke så mye som vi kanskje trodde. Kranglet gjorde vi heller ikke, men vi hadde en liten krangle når vi kom hjem. Men alle krangler jo i ny og ned, og jeg vil si at jeg og Andreas krangler LITE i forhold til mange andre! ♥ Elsker deg gutten min!


Lik og del gjerne innlegget!

9 kommentarer

donnalouise

09.02.2014 kl.18:16

Man tror som regel ikke det men ALT endrer seg i forholdet når man flytter sammen, man skal derfor være sikker og ikke bare hoppe i det. Man må leve etter regler, og gi etter på mye man vanligvis er vandt til når man bor hjemme/ eller bare alene uten kjæresten. Når det er sagt så er det helt fantastisk og man lærer hverandre virkelig å kjenne :-) Lykke til!

maded

09.02.2014 kl.18:18

donnalouise: jeg tror det kan bli spennende å flytte sammen og være sammen hver dag, vi er jo det nå og, men er som regel mange timer mellom :p Tusen takk!

lissiren

09.02.2014 kl.19:24

spennende :)

Anonym

09.02.2014 kl.23:05

Lykke til

4000 tusen i Mat i måneden.

Husleie minimum 6000kr Internett og strøm hvertfall 500kr.

maded

10.02.2014 kl.08:43

lissiren: veldig :D

maded

10.02.2014 kl.08:43

Anonym: Tusen takk!

Vilde

11.02.2014 kl.15:21

Ja, det er veldig skummelt når tanken på at du ikke skal bo med foreldrene lenger en gang kommer. Man får liksom SÅ mye ansvar selv, og det er jo ikke bare bare - men jeg er nok sikker på at du og kjæresten din kan klare det ^^

maded

11.02.2014 kl.16:57

Vilde: jeg og er ganske sikker på det :)

maded

11.02.2014 kl.17:57

Vilde: Jaa det tror jeg og :))

Skriv en ny kommentar

hits