Jeg kan ikke noe for det

God torsdagskveld!Jeg kan ikke noe for det, men jeg bare er sånn. En sånn skikkelig kjæreste-jente. Jeg vet det er mye snakk om kjæreste osv for tiden på denne bloggen og når jeg først blogger igjen så er det litt mer personlige innlegg som bare lesertaller stiger til himmel. Om du ikke vil lese om noe mer kjæreste snakk så bare hopp over å les dette.


Jeg kan virkelig ikke noe for det, men jeg er den type jente som falt pladask for å ha kjæreste. Jeg elsker den følelsen av å ha noen jeg kan kalle min. Det er så fantastisk å ha en som er der for deg, ikke bare som venn. Men som så mye mye mer. Han er en god venn, en støttespiller, min bestevenn, en jeg kan snakke med og ja min. Jeg bare elsker følelsen av å ha armkroken til Andreas rundt meg. Uansett om jeg er lei meg, plagsom, glad eller rolig så elsker jeg å ha armkroken der. Den er så fantastisk god. Jeg elsker følelsen av å ha et godt og trygt sexliv. Noen er jo av de som liker one-nigth stands osv, men den type jente er ikke jeg! Jeg kan ærlig innrømme at jeg har aldri hatt one-nigth stand i hele mitt liv. Jeg er så utrolig heldig å ha Andreas som alltid er der.


Fra WeHeartIt

Det er samme for meg om vi snakker om ja, bæsj eller om vi snakker om særiøse saker for jeg setter pris på at vi kan tulle og tøyse og av og til snakke som voksne mennesker sammen. Dette er noe jeg liker utrolig godt med Andreas, han tar meg seriøst når jeg først er seriøs. Det er ikke så alt for ofte da, men av og til. Med Andreas kan jeg være meg selv 100%. Ingenting å være flau over, hvis jeg er flau over noe ovenfor Andreas blir han nesten sur på meg fordi jeg er flau over noe, haha! En ting man ikke føler seg når man har kjæreste er ensom. Hvis man kjeder seg hjemme og vet at kjæresten er hjemme så er det vel bare å dra en tur da. Samme om vi kanskje ikke snakker sammen en gang. Vi sitter på hver vår pc og mac. Han spiller, mens jeg gjør alt mulig annet. For meg er det helt greit, så lenge jeg bare får være med han er jeg fornøyd. Bare på skolen savner jeg han og i hvertfall misunner han for at han kan sove lenge mens jeg må dra på skolen. Andreas kan godt sitte oppe å spille på natten om han vil så lenge han kommer å legger seg sammen med meg når han skal sove. Det er så godt å ha han rundt seg om natten. Kanskje kose og nusse litt før man legger seg og, himmelsk.

Vi har våre oppturer og nedturer, men hvem har vel ikke det? Jeg må si at jeg bare blir mer og mer forelsket i han for hver dag som går. Jeg merker at vi er sammen hver dag da. For den natten vi plutselig ikke skal sove sammen.. Da føler man seg jo litt ensom når man skal sove og ikke ha noen å kose og susse med. Selv om det er litt deilig å ha stor plass i sengen uten å bli slått til i søvne eller sparket. Jeg kan bare ikke noe for det, men jeg elsker å være sammen med Andreas.

Når han spilte fifa så skulle jeg ønske han ville lære meg så jeg kunne bli med han å spille. Det ville han ikke for han mente at jeg ville være så dårlig. Selvfølgelig er man dårlig når man aldri har spilt det før.


Fra WeHeartItI just love u so much!

2 kommentarer

Frida Catrin Karlsson

14.02.2014 kl.09:17

åå, så søte dere er!

Jannicke

20.02.2014 kl.15:59

søte dere er :-)

Skriv en ny kommentar

hits