Natt til 17.

Har dere hatt en bra tirsdag ?


I dag har jeg vært på Østfoldbadet så har ikke så veldig mye å blogge om i dag egentlig. Jeg er dødssliten bare. Vi sovnet nesten med en gang vi kom hjem i stad, vi sov vel rundt en time. Etterpå spiste vi nudler siden det ikke skulle være noe middag i dag. Nå sitter jeg her å blogger og frister Andreas med Ben & Jerry isen min. Ikke veldig spennende å blogge om.


På søndag hadde vi ikke så mye å gjøre så vi fant ut at vi skulle dra på kino å se filmen "Natt til 17." Vi begge to hadde gledet oss til å se den og hadde vel kanskje litt for store forhåpninger til denne filmen. Filmen i seg selv hadde en grei handling. Det handlet om to gutter som var bestekompiser. 15-åringene Sam og Amir 15-åringene Sam og Amir har bestemt seg for at denne kvelden skal bli legendarisk. Gutta har kjent hverandre hele livet og ser på hverandre som brødre, men i løpet av det neste døgnet forandres alt. Amir vil ha tilbake sin eks-kjæreste Thea, men det han ikke vet, er at bestekompisen Sam er i ferd med å bli sammen med henne. Når gutta finner ut at de begge to er forelsket i samme jente, slår det gnist til en tilsynelatende uløselig konflikt dem imellom, som bare akselererer utover kvelden og natta. Kan Sam og Amir tilgi hverandre, eller er dette slutten på vennskapet deres?

Handlingen var helt grei, men filmen og skuespiller og alt sånt kunne vært veldig mye bedre. Jeg kjente meg igjen en del i skuespilleren Thea, men ellers var den ganske dårlig i mine øyne. Jeg trodde den skulle være veldig mye annerledes enn det den var. Når folk i salen lo så skjønte jeg ikke så veldig mye av hva de lo av for jeg syntes ikke den var noe morsom jeg.
Se traileren her!Har du sett filmen ?
Hva syntes du om filmen ?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits