Etter jeg fikk kjæreste..

Hei kjære lesere! Dette kommer til å bli et personlig innlegg. Jeg vil bare si at jeg legger ikke skylden på kjæresten min i det innlegget. Jeg har tenkt lenge på om jeg skal publisere dette innlegget eller ikke, men jeg føler nå at det er greit. Jeg har fått en bekreftelse på at det er sånn det er.

Som dere sikkert vet har jo jeg en kjæreste som jeg har vært sammen  med i 9 måneder og fem dager siden. Vi fant fort ut at vi kom til å være sammen veldig mye, men jeg trodde helt ærlig ikke at vi kom til å være sammen hver eneste dag for jeg trodde jeg kom til å være sammen med venner innimellom også. Der tok jeg visst mer feil enn jeg noen gang kunne tatt. Jeg føler at den eneste vennen jeg har igjen nå er Andreas, noe jeg er utrolig takknemmelig for. Etter jeg ble sammen med Andreas så tror jeg vennene mine tror at jeg ikke vil være med de lenger, jeg skjønner ikke.

Jeg har spurt både kompiser og venninner om vi skal finne på noe osv, men de er alltid opptatt med noe annet eller bare ikke kan. Jeg har fått spørmål en gang av ei venninne om å bli med på noe og den ene gangen kunne jeg ikke og etter det så har det vært "gidder ikke å spørre Madelen for hun er bare med Andreas uansett." Det sårer meg å høre at de ikke vil spørre meg fordi jeg har kjæreste. Jeg har tid til vennene mine selvom jeg har en kjæreste. Jeg er med han hver dag og kunne godt tenkt meg å være med mine venner innimellom også. Jeg ble bedt med på en jentekveld for utrolig lenge siden og dette var invitasjonen;
Det var ei som kom å snakket om jentekvelden når vi satt samlet alle sammen i kantinen på skolen og hun som skulle ha jentekvelden sa til meg (som hun skulle glemt meg) "Forresten vil du komme, Madelen?" Jeg tenkte bare med meg selv at hun bad meg bare fordi det ble nevnt når jeg satt der.


WeHeartIt


Jeg vet at jentene har vært samlet en del ganger og at de ikke har villet invitert meg fordi de tror jeg ikke gidder eller bare vil være med Andreas hele tiden, men da tar de grundig feil. Det har vært noen fester hvor alle jentene blir invitert og jeg blir bare utelatt. Det samme gjelder jentekvelder også, jeg får kanskje vite om det men fortsatt ikke invitert. Disse kaller seg mine bestevenninner ? Det er en jente som skiller seg ut og det er hun som alltid som spør om hvorfor jeg ikke blir invitert eller hvorfor jeg ikke er der og da får hun alltid det samme svaret. Jeg blir skikkelig lei meg og såret når de holder på sånn.


WeHeartIt (bildene er fra)

8 kommentarer

Amalie

23.05.2014 kl.12:01

Har aldri kjent meg igjen i en tekst så mye som jeg gjorde nå! Jeg har 2 venner igjen, det er alltid jeg som må spør og da kan de ikke å det sier jeg er greit, så når de kan er det ikka alltid jeg kan så de har gitt litt opp! Jeg skjønner ikke hvorfor folk er sånn... kanskje det er på grunn av sjalusi? Jeg vet ikke, det jeg vet er at det er bra å snakke med dem å ta opp dette så plager deg... det skal jeg prøve på også! For dette er ikke kjekt å gjør vondt! Ønsker deg masse lykke til fremover og håper alt går bra :)

Carina Ustad

23.05.2014 kl.12:47

Åh, det er så utrolig trist når det blir sånn. Selv om man får kjæreste, betyr det ikke at man ikke kan være med vennene sine. Det er jo utrolig viktig og opprettholde kontakten med venner, selv om man får seg kjæreste.

Med engang jeg ble sammen med kjæresten min, var jeg utrolig mye med han, hadde nesten ikke lyst å være med noen andre. Jeg og bestevenninnen min hadde ikke kontakt på flere måneder, og det var utrolig kjedelig, så jeg er veldig glad det ikke er slik i dag.

maded

23.05.2014 kl.12:55

Amalie: off leit å høre at du også har det sånn.. Skal ta det opp med de etterpå tenkte jeg, ihvertfall de det gjelder mest. Lykke til du også! :) håper det ordner seg

maded

23.05.2014 kl.12:56

Carina Ustad: det skjønner jeg godt! Det er mange jeg ikke snakker med utenom skole så hvis jeg ikke hadde vært på skolen hadde jeg vært venneløs nå siden ingen tar kontakt med meg lenger..

Christina

04.06.2014 kl.21:07

Jeg forstår deg helt! Du husker sikkert hvor dilla jeg var når jeg fikk kjæreste! Du vet at uansett hvor lite vi er sammen, så er du venninna mi! Det er vanskelig for de som ikke har vært i et langt forhold og kunne uttale seg, fordi det er sånt som skjer med stort sett alle! Man setter kjæresten foran alt, fordi man vil at det skal fungere! Så uansett hva som skjer Beck, så æm her liksåm! <3

maded

05.06.2014 kl.20:53

Christina: ååå duu er aller best! <3 Vi har kjent hverandre hele livet, så jeg regner med at du vil være her for meg uansett snuppa :*

30.06.2014 kl.21:08

Patetisk.

maded

30.06.2014 kl.21:56

Anonym: det er sikkert din mening, but i dont giva a shit!

Skriv en ny kommentar

hits