Stopp denne grusomme tradisjonen!Årlig er det en hundekjøttfestival i byen Yulin. Den ligger sydøstlige Kina. I denne byen som vi ser på som en vanlig by blir 10 000 hunder brutalt slått ihjel for å bli spist, og lokale dyrevernsmedarbeidere sier at flere av hundene blir flådd levende. Hundene fanges på åpne gater i Kina eller blir avlet fram på ulovligvis. Når de transporteres til (det såkalte) slakteriet foregår det i trange bur, hvor de hverken får mat eller vann. 

Den danske organisasjonen Anima har tidligere klart å stoppe lignende festivaler ved hjelp av underskriftkampanjer på nettet, og nå prøver de å gjenta den samme suksessen - så, for ar det skal kunne bli en stopp på dette, og for at vi i lille Norge skal kunne gjøre en forskjell, skriv under på kampanjen HER!!

Jeg synes det er helt sinnsykt å tenke på at ikke flere kjente mennesker bruker sin stemme til å nå ut med slike viktige budskap. Ikke minst bloggere som skryter på seg at de er så engasjerte i sånne ting, del budskapet og få flere med på det. Ingen klarer det alene. Tenk hvis alle store bloggere skulle oppfordret til slike ting, tenk hvor mange forskjellige målgrupper de hadde nådd bare de. Eller, kanskje enda bedre - Justin Bieber! OM han hadde skrevet om dette og sagt at han ville ha en slutt på det, men det gidder vel ikke folk for de tar han ikke særiøst nok. Ting som dette, det gjør så vondt å se slike ting. Trodde verden var et fint sted å være, men behandler disse menneskene hundene særlig bra ? NEI! Det skal så innmari lite til. Man kan jo nevne folk i en hel rekke om hvem som kunne engasjert andre, ikke bare i Norge, men verden over. 

Skriv gjerne en kommentar om dere skriver under, så får jeg se hvor mange jeg klarer å påvirke! Del gjerne innlegget på facebook også, slik at flere kan få det med seg.
Sleng dere på med oss bloggere, del videre!

7 kommentarer

wa2wo.blogg.no

15.06.2014 kl.21:40

Herregud. Det skjer så mye grusomheter i verden at man blir dårlig. Tragisk rett å slett. Har skrevet under

maded

15.06.2014 kl.21:43

wa2wo.blogg.no: Så utrolig bra at du har skrevet under! Jeg blir så engasjert i sånne saker!

Baremusikk

15.06.2014 kl.21:47

Drit kul blogg, ha en fin kveld videre!

Rebecca

16.06.2014 kl.00:06

Jeg blir så lei meg og forbanna når jeg ser sånt :( Orker ikke se video, har sett før og begynner bare å grine. Jeg har vært medlem av dyrebeskyttelsen siden jeg var liten, så jeg er veldig engasjert i alt som har med dyrebehandling å gjøre. Og jeg er HELT enig med i at flere kjente folk burde skrike ut litt mer om sånt!! Vær et godt forbilde!!

Aldri sett på kina som en vanlig by, er så mye møkkafolk der. Samme som mange andre land.. :( Desverre!

maded

16.06.2014 kl.09:48

Rebecca: så utrolig bra at du engasjerer deg for slike ting. Det burde vært flere av akkurat deg som står på for dyrene! Det er synd at det er sånn.. :(

Vilde

17.06.2014 kl.22:18

Fy søren, dette er bare alt for grusomt :// Jeg har skrevet under på kampanjen, og håper flere engasjerer seg som du sier!

maded

18.06.2014 kl.13:20

Vilde: så flott at du har gjort det! Fortsett å spre budskapet :)

Skriv en ny kommentar

hits