Jeg savner..

Heihei ♡ Etter jeg flyttet til Lillehammer med Andreas merker jeg hvor utrolig mye jeg savner maten til både mamma og pappa. Jeg skal definitivt slutte å mase på middag når de egentlig ikke orker å lage, men gjør det allikevel. Jeg er ikke glad i å lage mat/middag selv hvis jeg ikke orker. Er som regel jeg som lager middag. Noen ganger er middag kjempe gøy og noen ganger skikkelig dritt.. Jeg må si jeg savner spesielt når pappa virkelig setter seg inn for å lage ordentlig god mat med forett, hovedrett og desert. Jeg elsker maten og det er så sinnsykt godt. Jeg synes maten til pappa er bedre enn det meste jeg kan få på restureant.

Siden jeg vet at du leser bloggen min pappa så skriver jeg det bare her til deg. Jeg savner maten din, ikke bare din men mamma sin og. Middagene deres. Alt du kan lage ut av ingenting, lær meg! Når du står på kjøkkenet i flere timer for å lage en 3 retters, gud så god mat du lager! 


Skal man først ha ordentlig middag må man jo ha ordentlig glass og tallerkner og litt ekstra gjester.


Sushi - Homemade // Grillet kamskjell med marinerte scampi på blomkålgure


Laksetartar på melbatoast med sort kaviar // Annebryst marinert i solbærsirup med annapotet, smørdampet grønnsaker og solbær


Fylt krumkake med baileyskrem og lun rødvinskokt pære // Black & White med løk og champion stuing, potetbåter med rødvinssaus og bearnaise


kokoskake med sitronfromasj med revet sjokolade og karamel på toppen // laksemosse med rød paprika og melbatoast

Her er litt av det pappa har lagd av det jeg har bilder av. Han pleier å lage masse godt. En ting jeg ikke har likt, en ting av alt dette er kokoskake med sitronfromasj. Eller det var ikke (ikke godt) det var ikke noe jeg ville spist igjen.I dag når jeg kom hjem fra skolen begynte jeg med oppvasken som var fra i går kveld. Tørket og satt på plass med en gang. Vasket benken og brødfjøla. Ryddet gulvet for klær som var Andreas sine og redde opp sengen. Så nå har jeg satt meg ned for å slappe av litt og snart spise litt. Ble litt sulten av dette innlegget gitt.

4 kommentarer

nam, det såg veldig godt ut!

maded

10.09.2014 kl.19:59

Rikke: Ja, ikke sant :)

Elise Bjørnson Kleven

11.09.2014 kl.19:41

Nam <3

maded

11.09.2014 kl.20:42

Elise Bjørnson Kleven: Var veldig godt alt sammen :) <3

Skriv en ny kommentar

hits