Kaller man det besøk ?

Heiheii søtinger ♡ Dette er et forhåndsskrevet innlegg. Mest sannsynlig så sitter jeg på toget på vei til Rælingen eller surrer rundt hjemme i siste liten med noe jeg har glemt sikkert. Jeg gleder meg kjempe masse på å komme hjem på besøk til mamma, pappa og broren min. Jeg vet ikke helt om jeg skal kalle det besøk, jeg har jo flyttet hjemme fra og på en måte fått et nytt hjem så det blir jo besøk. Går det an å si på besøk hjemme?  Jaja, samma. Jeg skal i hvertfall hjem til mamma og pappa, det er det som teller. Jeg har pakket og gjort i stand så og si det meste i kveld (torsdag). Mangler bare tannbørsten (tror jeg). 

På lørdag er det bursdag hos fetteren til Andreas og på lørdag er det bursdag til lillebroren. Jeg gleder meg til å spiser masse gode kaker. Smaker alltid godt. Gleder meg til å se igjen kattene (faktisk) og den søte familien til Andreas. Alltid like koselig der. Tar med meg kameraet så kommer nok til å blogge fra Rælingen og. 

 

6 kommentarer

Tiffany & Daisy

12.09.2014 kl.15:24

Du kan kalle det hva du vil! :D Går helt fint å si dra hjem på besøk ^^

Du får kose det utrolig mye og ha en suuper helg! :)

Flotte bilder du har tatt <3

maded

12.09.2014 kl.17:38

Tiffany & Daisy: herlig :) tusen takk for det! Du får kose deg super masse i helgen du og :)<3 tusen takk.

Herlig kommentar! :)

Ingrid

12.09.2014 kl.19:37

Ha en fin helg :)

maded

12.09.2014 kl.19:59

Ingrid: tusen takk, ha en fin helg du og :)

pappasdatter

12.09.2014 kl.21:18

Haha, hadde akkurat samme diskusjonen her om dagen selv. Jeg sa jeg skulle hjem til mamma og pappa, men pappa mente jeg kom på besøk og skulle hjem igjen til Bergen. Føler fortsatt at mitt barndomshjem er mitt egentlig hjem, selvom jeg egentlig ikke bor der lenger. Rare greier! kos deg masse med familien <3

maded

12.09.2014 kl.21:50

pappasdatter: ja, ikke sant! :) pappa sa til meg "selvfølgelig bor du her" :D tusen takk, kos deg masse du og <3

Skriv en ny kommentar

hits