Tips: - En god og frisk munn

Heihei søtiser ♡ Ser dere har vært her selvom det dessverre ikke kom inn noen innlegg i går. Grunnen til det er at jeg ikke rakk å forhåndsskrive noe innlegg i går før vi dro. Vi skulle nemlig hjem i går, noe som førte til å stå opp klokken 10 og ta toget hjem. Etter det har det bar gått i et. Jeg og Andreas var i bursdagen til Isabelle og vi koste oss masse. 


                                                                                                                                                                                      //Sammarbeid med LinkenShare//


Har du prøvd de nye og smaksfulle Extra Sticks enda? Det har ikke jeg heller. Jeg håper jeg er så heldig å få prøve de ut. Ser så godt og friskt ut. De er smakene Strawberry og Apple Pear. Høres ikke det super godt ut. Min favoritt er Strawberry smaken, den er super god! Jeg har kun smakt Strawberry smaken, så håper jeg får teste ut Apple Pear og. 


Jeg har bare smakt den Strawberry smaken og den er kjempe god!

Uansett hva du spiser, bør du velge Wrigley's Extra. Alt fra godsaker til brødskiver. Fra melk til kaffe. Hverdagen vår beståt av så sinnsykt mange belønninger og fristelser. Samtidig som vi trenger mat og drikke i hverdagen, ka de ha en langvarig effekt på tennene og munnen vår. Du kan spise hva du vil, akkurat det du føler for. Wrigleys Extra sukkerie tyggis hjelper deg å holde tennene rene og munnen frisk.  Ikke minst så er Extra Norges mest populære tyggis, mange bruker den for en daglig ren og frisk følelse i munnen hele dagen. 4 kommentarer

Maarte

28.09.2014 kl.15:58

nice :)

maded

28.09.2014 kl.16:00

Maarte: ja, er kjempe smart :D

Vilde

30.09.2014 kl.13:57

Mmh, disse ser veldig gode ut ^^

maded

30.09.2014 kl.16:59

Vilde: var super godt! :D

Skriv en ny kommentar

hits