Western fest


Bilde ble kjempe stort, men orker ikke fikse på det nå.

Gulljentene og gullguttene <3 Vi feiret mammaen min i går som ble 45 år for en liten stund siden. Pappa og onkel hadde gjort en knall jobb med lokalet, det så rå bra ut. Maten kunne ikke smakt bedre og jeg stor kosa meg, det gjorde nok alle sammen. Andreas fikk låne utstyr til Cowboy av mamma og onkel, mens jeg fikk låne av Monica. Hadde det ikke vært for disse fine menneskene så hadde ikke jeg og Andreas hatt noen ting. Vel jeg har en ting å si og det er at jeg digger når folk virkelig drar den helt ut og kler seg skikkelig opp når det er sånne partyes. Pappa hadde ordna i stand tapas til oss, med masse godt og masse forskjellig! Jeg ble så mett jeg at det ble ubehagelig.. 

 
Pappa og onkel har vært så flinke å pynte bord og lokale. Det ble så bra og så mange skrøyt hvor kult det var og jeg er helt enig! Hadde jeg bare vært minst like kreativ som pappa så skulle jeg ikke klagd altså. Verdens søteste bestefar da! 


Man ser i hvertfall at jeg ikke har arvet kineser øynene mine fra mamma. Ikke at det er noe galt med kinesere. 


Her var det plass til dansing med masse lys og alt mulig, gud som jeg digget det. Jeg måtte danse sving med pappa og, det går like dårlig hver gang for jeg er så lite rytmisk.. Fine gutten min som hater å kle seg ut, gjorde det for bursdagen til mamma <3 Kristine og, for den saksskyld. Fine Beate som var så fin i cowboyhatten sin. 

4 kommentarer

Seline

26.10.2014 kl.23:02

Så gøy!

Lise

27.10.2014 kl.20:49

Fine bilder :) Ønsker deg en riktig fin kveld videre :) og kos deg med det du skal finne på :)

Stikk gjerne innom bloggen min og legg gjerne igjen en kommentar :)

maded

29.10.2014 kl.15:53

Seline: var kjempe gøy :D

maded

29.10.2014 kl.15:53

Lise: Tusen takk :)

Skriv en ny kommentar

hits