Motivasjonen og gleden er på topp

Long time, no see!

Nå er motivasjonen helt på topp. Jeg har noen å trene sammen med, litt nye treningsklær, proteinshake, humøret. Jeg er så motivert for tiden at jeg er redd for å bli umotivert ganske fort. Jeg har motivasjonen til å trene hver dag, om det ikke hadde vært for at jeg blir så sabla støl. I det siste har jeg søkt litt rundt på nettet på kosthold og sunn mat. Er det noe jeg har lyst til så er det å bli sunnere, men er ikke så veldig enkelt når man blir godterisyk midt i uka.. Da er det virkelig ikke lett. Jeg ender som oftest opp med noe usunt midt i uka. Det er ikke bra, og jeg føler at jeg spiser på meg det jeg har trent igjen, med en gang. Så.. Jeg så på en videobloggen til Stina i dag. Der var det mange fine tips som jeg skal ta med meg.


Pliiis gi med alle disse!! Du finner alle skoene jeg har på bilde her
Jeg søker rundt etter fine og knæsje farger på treningsklær. Det finnes jo ikke i butikker så da må jeg se over nettet. Problemet mitt er at jeg har veeldig sensetiv hud så jeg synes treningsthigthsene på cubus klør. Jeg har funnet en, en fra Nike som ikke klør! Så har jeg fått en skikkelig crush på nike + joggesko.

Alle disse klærne er fra forskjellige nettsider. Noe er fra Nelly.com, hm.com, x-life.no osv. Masse fine spreke farger!! <3

3 kommentarer

kristine

15.01.2015 kl.19:52

Elsket skoene! :)

mkde

15.01.2015 kl.20:29

Å der var det mye fint :D

Astrid

15.01.2015 kl.21:10

Åhhh, så mye fint !

Skriv en ny kommentar

hits