9 serier jeg anbefaler

Hei stjerner <3 Håper dere har hatt en super helg. Det har jeg i allefall hatt. Jeg tenkte å anbefale dere serier som jeg har sett, som jeg kan stå inne for. Samtidig skrive hvem jeg mener den passer for. For eksempel at den passer for kjærestepar, noe man kan se sammen. Eller kanskje bare jenter og.

24
24 er generelt en veldig spennende serie. Den passer for par som liker å se på spennende filmer osv. Jeg og kjæresten ble helt hektet på denne serien. Jeg vet ikke hvor raskt vi så den ferdig. Alle sesongene ligger ute på Viaplay. Den handler om Jack Bauer som jobber i FBI, men litt utenom det vanlige.


The Mentalist
Er en veldig spennede serie dette og. Den passer også veldig fint for par som er glad i spenningsserier. Jeg har kun sett noen få episoder her og der, men det er alltid veldig spennende. Jeg tror man må se de sammenhengende for å få med seg eksakt handling. Det handler om at han som står ved vinduet på bilen er synsk. Eller ikke synsk, men han er en god menneske kjenner.

The Walking Dead
Dette er igjen en spennede serie, men passer kanskje ikke så godt for de som ikke liker blod og gørr osv. Det er det mye å se av her. I og med at serien handler om å overleve fra sombiene. Denne anbefaler jeg også for kjærestepar.Gossip girl
Gossip girl vil jeg anbefale jenter, alle jenter egentlig. Det er en spennede serie, med typisk jentedrama og Gossip girl som driver å sender meldinger. Serena og vennene hennes prøver å finne ut hvem det er. Jeg har ikke sett siste sesonge så jeg har enda ikke funnet ut hvem Gossip girl er, og det irriterer meg skikkelig! Pretty Little Liars
Pretty Little Liars er en spennede serie, den handler om en jentegjeng på fire, egentlig fem som blir sendt meldinger til. Stygge meldinger, det skjer også handlinger i denne serien av denne A. Den er vanvittig spennende, jeg er på sesong seks og den nyeste episoden som har kommet ut i USA. Anbefaler alle jenter å se denne serien! Det er også en del typisk jentedrama, jeg hater måten episodene slutter, for det er sååå spennende!

Home and away
Home and away er en spennende serie, men kanskje litt langtråki. At handlingen skjer over så mange episoder. Det er noen episoder som kan være litt kjedelige, hvor det ikke skjer noe. Det er aldri mange på rad da. Jeg liker denne serien. Andreas pleide å se den med meg, men han ville ikke bli avhengig så han sluttet å se på. 

Orange is the new black
Denne serien handler om Piper Champman som har et ganske bra liv som ender opp i fengsel sammen med eks kjæresten. Hun får problemer med nesten alle med en gang hun kommer i fengsel. Hver episode skjer det noe og det er hele tiden spennende. Denne abefaler jeg egentlig til alle. Sist men ikke minst er Ruby Rose med i serien.SONS of ANARCHY
Handler om en motorsykkelklubb. Det er en fantastisk spennende serie. Det skjer noe hele tiden. Jeg vil anbefale den til gutter og til noen jenter som liker sånn slags. Jeg kan ikke si så veldig mye mer enn å ødelegge for de som driver å ser, eller skal se den.Orphan Black
En fantastisk bra serie som handler om litt utenom det vanlige. Sarah ser en jente som er helt lik seg selv ta selvmord foran et tog. Hun stjeler vesken og identiteten hennes. Det angrer hun på senere. Hun skulle egentlig bare ha penger så hun og barnet hennes kunne reise vekk. Det endte opp med noe helt annet. Spennende fra start til slutt. Serien har en veldig irriterende slutt, nesten så jeg håper det kommer mer! Denne serien anbefaler jeg til kjærestepar, gutter og jenter! Alle kan se denne og synes den er like spennende.

6 kommentarer

julieeannaa.blogg.no

02.08.2015 kl.16:30

Kjempe fin blogg! håper dagen er bra:) Kanskje du vil ta en tur innom min blogg også:) Ha fortsatt en fin sommerferie!

Amanda Sørum

02.08.2015 kl.16:30

Elsker SOA!

maded

02.08.2015 kl.16:46

Amanda Sørum: Jeg og! :D

maded

02.08.2015 kl.16:46

julieeannaa.blogg.no: Tusen takk! :D Ha en super sommerferie du og

Stina- filmblogger

03.08.2015 kl.11:36

Takk for gode serietips :) Er selv veldig glad i Sons of Anarchy, Orange is the New Black, og Gossip Girl :)

maded

03.08.2015 kl.12:17

Stina- filmblogger: Så bra du likte det! :D jeg også er veldig glad i de. Kunne sett de om igjen og om igjen :p

Skriv en ny kommentar

hits