Student tips

Hei dere, nå vet jeg det er mange nye studenter. Det er mange av mine venner som har blitt høgskolestudenter og har flyttet hjemmefra. Jeg har bodd sammen med kjæresten et år nå. Jeg lærer ting om meg selv og oss hver dag. Jeg tenker at litt tips til alle nye og gamle studenter der ute, hadde vært greit.

Sverige
Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen. Kjøp alt det du trenger som er billigere i Sverige. Blant annet mat. Det er lurt før man flytter om man bor langt unna Sverige, dit man flytter. Det er ikke bare mat som er billig der. Vi har disse to enda! Etter et år, det er ikke alt for mye igjen, men snart et år har de holdt.

Mattilbud
Denne appen er GENIAL! Den er oppdatert på butikker i nærheten av deg og den oppdaterer seg automatisk. Du trenger ikke gjøre noe :)

Studenttilbud
Er du student, ikke nøl med å ta bruk av det som finnes av studenttilbud. Jeg bruker det blant annet når jeg skal ha busskort, på treningsstudio og på togturene hjem til foreldrene mine. Man får studenttilbud mange andre steder også.

Sparing
Det er viktig å spare litt, ikke alt. Det er også viktig å kunne unne seg ting. Jeg har skrevet et innlegg om det her. Der finner du masse forskjellige sparetips.

Finn.no
Bruk det for det det er verdt. Du finner så utrolig mye bra på finn. For ikke så lenge siden kjøpte jeg en pulsklokke på finn. Man kunne ikke se at den var brukt en gang.

Coop tilbudVi benytter oss av dorull tilbudet de har. 40 lambi doruller og tørkeruller til 120kr. De har tilbud på masse annet og. Nå har Coop mega blant annet 10 kr marked.

En god jobb
En god jobb som du kan tjene litt penger ved siden av studiet. De anbefaler alle som går påbygg å ikke jobbe ved siden av skolen. Noen butikker osv bryr seg jo ikke om medarbeidere går på skole. Derfor er det viktig å ha en god jobb der du kan bestemme selv når du vil jobbe, når du skal jobbe og ja du er din egen sjef og tjener ganske greit på det. Jeg er en selvstendig forhandler for Forever Living. Du kan kontakte meg på: madelenbeck@hotmail.no om du vil vite mer om akkurat dette.Sist men ikke minst, skriv handleliste og gå i butikken maks 3 ganger i uken!
Man sparer så mye ved å ikke gå i butikken hver dag. Det fant vi fort ut av. Man tar gjerne med seg litt ekstra. For eksempel så har man lyst på en is når man er i butikken, eller kanskje sulten. Da tar man alltid med mye mer enn man trenger.

6 kommentarer

Flott innlegg, supre tips :D

Carina

17.08.2015 kl.21:51

Super fint innlegg! :D Håper du har hatt en super mandag :)

Ida

18.08.2015 kl.11:30

gode tips! vertical det å handle såå stort i Sverige! :D

maded

18.08.2015 kl.19:28

Karina Larsen: Så bra du likte det :D

maded

18.08.2015 kl.19:28

Carina: Det har jeg hatt :)

maded

18.08.2015 kl.19:28

Ida: Så bra du likte innlegget :) Det er super smart! :)

Skriv en ny kommentar

hits