Uken som gikk..Ukens cravings..
Det må faktisk være pannekakehuset og isen vi pleide å spise hver gang vi var i byen. Gud noe så godt. Helt til jeg begynte med online coach, da ble det andre boller. Så disse fantastiske pannekakene og isen ble byttet ut med vannmelon og bringebær. Det var også godt!Ukens innkjøp.. Jeg har faktisk ikke kjøpt meg noe på veldig lenge nå. Føler meg litt flink. Jeg har vært å byen da, å siklet på klær. Jeg har så lyst på ny garderobe. Ellers må det ha vært den dagen jeg handlet inn all maten til de neste ukene. Så spenende!

Ukens nedtur.. Det må være at det har vært så fint vær her i Lillehammer og jeg har ikke vært i nærheten av soling eller bading hele uken! Det er nesten en skam. Sånn burde det ikke være altså. Jeg ser også nå at jeg har ikke vært så veldig flink med denne oppdateringen denne uken.. Skjerpings!Ukens høydepunkt.. Det må være alle gangene jeg har møtt M, 2 års dagen til meg og kjæresten <3 I går var en veldig koselig dag. At jeg har fått meg en online coach for å få litt orden på saker og ting. Det er så gøy! I tillegg i det møte jeg var i her om dagen! Skal skje videre i morgen.3 kommentarer

Silje

23.08.2015 kl.20:08

hiih :-) Fin uke, da!

Thea Mariel

24.08.2015 kl.09:19

skulle sett hatt en coach, jeg er veldig dårlig på å holde motivasjonen oppe etc. :-(

maded

24.08.2015 kl.21:12

Thea Mariel: Det er absolutt verdt det! :) Min coach er heller ikke så dyr, det liker jeg. Han tar 999 for en måned og 2200 for 3. Det er veldig billig. Du kan få mailen hans om du er interessert :)

Skriv en ny kommentar

hits