Roomtour 2015

Hei dere stjerner <3 De siste dagene har jeg holdt på med litt filming. Egentlig fordi jeg har kjedet meg litt. Jeg har bestemt meg for å lage noen videoer til dere fremover. Dere må bare komme med innspill til hva dere vil at jeg skal lage video om. Jeg har lagd en roomtour video om det gamle...

Hvordan hadde du reagert ?

Jenta kler seg ut som djevelsen datter, og skremmer vettet av folk på mørke plasser!Hvordan ville du reagert dersom du stod rett foran en ung jente med det mest skrekkelige utseende du noensinne kunne tenke deg? Nettopp denne situasjonen ble disse karene nylig utsatt for. Reaksjonene ble i grunn ...

Sier mer en tusen ord!

VIDEO - innkjøp London

Heii !Her er videoen fra det jeg kjøpte i London når jeg var der, det er en del som ikke er med fordi det ligger til vask osv. Jeg snakker veldig lavt så skru opp lyden og husk å sette på 1080pHDfor bedre kvalitet.

lagd video med Nora Lundqvist

Heihei!I dag var jeg hos Nora en tur og når jeg var der bestemte vi oss for å lage en film! *viktigviktig* se filmen i HD, sett tannhjulet på 720- Hva syntes du ?

Videoblogg - svar på leser spørsmål

Heisann !Da har jeg fått redigert ferdig filmen og ferdig lastet opp på youtube. Jeg syntes egentlig denne videoen er litt småklein..Husk å sette på 1080p på tannhjulet - Likte du den ? hvorfor/hvorfor ikke ?

Min første videoblogg

Hei kjære lesere !Ikke mobb meg nå da, jeg har faktisk fått spørsmål om hvordan man lager stekt mais og da tenkte jeg at jeg kunne lage en videoblogg.Man kan ha oppi andre grønnsaker også, ikke bare mais !
hits